HoGent - Voskenslaan

Met de wagen

E17. Volg de E17 in de richting van Gent. Ter hoogte van de verkeerswisselaar te Zwijnaarde neemt u de E40 in de richting van de kust.

E40. Volg de E40 in de richting van Gent. Afrit 15 is afgesloten. Neem daarom afrit 14 en volg de richting Gent. Deze weg (Kortrijksesteenweg) leidt direct naar het groot kruispunt 'Sterre'. Op dit rond punt neemt u de richting Station Gent Sint-Pieters. U rijdt zo de Voskenslaan in. Het lesgebouw bevindt zich een honderdtal meter in deze straat op uw linkerkant. Er is parkeerplaats op de campus aanwezig.

Met het openbaar vervoer

Neem een bus of trein naar 'Gent Sint-Pieters'. Zoals u kunt zien op onderstaand plannetje ligt dit station niet ver van het lesgebouw. Sommige deelnemers zullen er bij goed weer de voorkeur aan geven te voet de campus te bereiken. Dit neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Het is ook mogelijk de bus of tram te nemen. Bussen en trams vindt u op het Maria-Hendrikaplein voor het Sint-Pietersstation.

Op perron 5 neemt u bus 76 of 77. Deze brengen u in 4 minuutjes tot bij de cursuslocatie.

Ook kan u op perron 1 tram 1 nemen in de richting van Gent-Flanders Expo. Zo staat u in 3 minuten bij het Textielinstituut (halte Textielinstituut).

Plannetje 1
Plannetje 2