Excursie 'Bezoek aan asiel- en migrtie instanties in Brussel'

UGent Human Rights Research Network , Faculty of Law and Criminology
Wout.VanDoren@UGent.be
Website

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor geïnteresseerde andere studenten en collega’s. Gelieve in te schrijven viaeen email aan Wout Van Doren.

Geleid bezoek aan een asiel- en migratieinstantie in Brussel in het kader van het opleidingsonderdeel ‘Migratierecht’. Keuze tussen de Raad voor Vreemdelingenbetwistingen, een gesloten centrum en een observatie- en oriëntatiecentrum voor niet-begeleide minderjarige vreemdelingen (NBMV). Beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor geïnteresseerde andere studenten en collega’s. Gelieve in te schrijven via een email aan Wout Van Doren Wout.VanDoren@UGent.be (first come first served principle). Uur en locatie worden per e-mail bevestigd aan de deelnemers.

Registreer online