Dietary (bio)diversity: quantification, validation, and public health recommendations

Promovendus/a
Hanley-Cook, Giles
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid
Curriculum
Master of Science in Nutrition and Rural Development - Human Nutrition (2018, Universiteit Gent)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen: levensmiddelenwetenschappen en voeding
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof. dr. Carl Lachat, BW23 - Prof. dr. Bernard De Baets, BW26 - Prof. dr. Andrew Jones, University of Michigan School of Public Health, USA
Examencommissie
Prof. dr. ir. Peter Bossier (Voorzitter), BW22 - Prof. dr. ir. John Van Camp (Secretaris), BW23 - Prof. dr. Eduardo de la Peña, BW21 - Prof. dr. ir. Peter Goethals, BW22 - Dr. ir. Kimberley Bouckaert, Centers for Disease Control and Prevention, USA - Dr. Bridget Holmes, Food and Agriculture Organization of the United Nations, Italië

Praktisch

Datum
Vrijdag 17 februari 2023, 17:00
Locatie
A0.1 Academieraadzaal (A0.030), Blok A, Coupure Links 653, 9000 Gent