GEZOCHT: studenten tussen 18 en 21 jaar voor deelname aan een grootschalig stressonderzoek

(21-10-2022) De UGent is op zoek naar studenten tussen 18 en 21 jaar voor een vragenlijst onderzoek. Hierin zullen de onderliggende factoren van stressklachten bij studenten in kaart worden gebracht.

Aan de deelnemers wordt gevraagd enkele online vragenlijsten in te vullen. In totaal zal dit maximaal 45 minuten in beslag nemen. Indien je alle vragen hebt beantwoord, maak je kans op één van de 50 cadeaubonnen van 25€ of 10€ die worden verloot. Met dit onderzoek hopen we een beter inzicht te krijgen in de factoren die kunnen leiden tot stressklachten bij studenten, om zo de aanpak ervan te verbeteren. Interesse om deel te nemen? Mail dan "ik heb interesse" naar annelies.vanroyen@ugent.be voor vrijblijvende informatie en de link naar de vragenlijst.